Wednesday, January 11, 2012

Cuti-cuti Chenta

Assalammualaikum semua...
Lama sangat hani tak update blog ni....wahhh dah bersawang ooo....dekat sebulan tak update..
Rindu sama kamu semua...Byk benda nak diceritakan....tapi tak tahu nak mula dari mana...
Pasal wedding pun tak habis lagi kan...

ooohh....kali ni nak citer pasal cuti hujung minggu ni...ke mana yerr??? ala...dekat2 jer...
bukan oversea...tapi over the sea hehehe....

hani n en suami akan ke Kota Kinabalu...cuti2 chenta di sana...
lepas kawen hari tu, seriusss kami tak kemana2 pun...honeymoon di rumah jer...hahaha
maklum la, masa tu bujet pun takde....ye la, kan kan baru pas kenduri...sgt2 la pokai..
Lagipun nak simpan duit utk percutian kami nanti...

ekceli, perancangan ke KK ni memang dah lama....tiket dah beli sebelum kawin lagi...masa lepas bertunang bulan 2/2011.. masa tu AA tengah buat promotion. Tiket berharga RM10 sehala...dah campur tax semua, hani dapat harga RM64 utk 2 orang...pegi balik. Murahhhhh sgttttt kannn....







Percutian kami selama 4 hari 3 malam dari 14-17 Jan 2012. 2 malam menginap di KK..berjalan2 di sekitar KK dan ke pulau untuk menikmati keindahan pulau Manukan, Sapi & Mamutik. Manakala 1 malam lagi kami akan menginap di kaki gunung Kinabalu di daerah Kundasang (2 jam dari KK). So far, semua urusan dah setel...hotel, kereta sewa, GPS dan survey tempat2 menarik......nanti hani review semua yer...Tak sabar untuk bercuti bersama suami tercintaaa...best kan dapat berdua-duaan...ooppsss kali ni 'bertiga' la .:-)

8 comments:

  1. wah...bestnyew...bertiga?! wah thniah!!!

    ReplyDelete
  2. Jgn lupe tgk bunga rafflesia n g hotspring poring. Kundasang sgt bes!! Rase cm view kt New Zealand je.

    ReplyDelete
  3. @norraslida: hehe...tq dear

    @mimin: mmg dlm senarai nak pegi hotspring tu..sblm ni pernah smpai KK je, kundasang xpernah...xsabar lak nak smpai sana :-)

    @gadis: bercuti mmg best kan....:-p

    ReplyDelete
  4. tahniah hani...seronoknya...bertiga tu..rezeki...

    ReplyDelete
  5. dah bertiga bestnya...tahniah...jgn lupe freezer megnet kak ida hhik3

    ReplyDelete
  6. gi sabah mmg best..untuk honeymoon mmg sesuai..dulu duk sana, suka jalan2..

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...