Monday, April 2, 2018

Rizq Ziqri turns 1 year

30.03.2018

Muhammad Rizq Ziqri turns 1 year young

How time flies.

Budak kecik yang tak sabar nak keluar dari perut mama dulu...
2 minggu awal sebelum tarikh due.
Atas wheelchair on the way ke labour room dia nak says hai to mama..
Gigil kaki mama tahan sampai labour room tau...
Elok je sampai labour room dia nak terjun keluar...
Si ayah pun tak sempat nak sambut, tengah daftar dekat kaunter...haha..
Kenangan semuanya....

Kejap je masa berlalu...semuanya masih segar dalam ingatan..

Selamat hari lahir anak bujang mama
Mama doakan segala yang terbaik untukku
Moga dikau membesar menjadi anak soleh mama dan ayah..

Mama, ayah, kakak awliya dan kakak adeya sayang kamu dunia akhirat

alolo....macam dah besar sangat anak mama ni










we love u sayang

No comments:

Post a Comment

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...