Thursday, July 2, 2015

Jubah Raya 2015 for SALE

assalammualaikum semua,
lamanya tak update blog....
cepatnya masa berlalu kannn....hari dah hari ke-15 kita berpuasa.

aidilfitri pun dah semakin hampir.
so you all buat persiapan ke? dah beli baju raya ke?

kepada yang belum ada baju raya, dan nak pakai JUBAH RAYA kali ni,
hani ada jual jubah ready made.

material kain best, bila pakai elok jer terletak.
nampak simple tapi elegent tauu...chewaaahhhh :)

selain tu, jubah ni bf friendly (zip di dada)...sesuai juga untuk ibu-ibu yang menyusukan anak
dan juga wudhuk friendly.

hani pun ada sehelai untuk dipakai masa raya nanti.

ni pun dah banyak saiz yang sold out....fast selling betul ni.

minggu lepas hani ke GM Klang, terjumpa la kedai yang ada jual jubah ni,
harga pulak RM130...kalau beli borong dapatlah harga RM120 sehelai.

tapi....dengan hani tak perlu beli borong pun...
beli sehelai pun dah  dapat harga yang SUPER MURAHHHH !!!
jimattt banyakkk tu...
tak yah susah-susah nak ke GM Klang, dengan harga minyak yang semakin naik sekarang ni..
beli online lebih berbaloiiii kan.

Material: Valentino Crepe

Design: A cut

Harga: RM99 ( tidak termasuk postage)

postage: RM6

Berminat  ?? whatapps 018-3124415

Cepat....cepat...sebelum kehabisan stok!!!!!

jubah raya
BLACK


jubah raya
PINK


jubah raya
RED


jubah raya
MOSS GREEN


jubah raya
PURPLE


jubah raya
NAVY BLUE


MAROON


MUSTARD












No comments:

Post a Comment

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...