Wednesday, November 23, 2011

Guestbook siap

Guestbook hani hantar binding di area UKM. Murah juga sebab tempat student kan. Hani buat binding hard cover RM20 je. Teringat masa hantar tesis yang menyakitkan kepala otak di sini.




Ayat di bawah tu hani  nak diletakkan di bawah sikit sebab tengah2 tu nak letak gambar. Tapi ke atas la pulak orang tu buat, ada space sikit jer. Guestbook ni hani tak sempat nak hias lagi, kosong je kan. Tak cantik lansung. Tengok la kalau rajin dan sempat nak hias. Kalau tau, biar jer la kosong....huhuhu
 


Isi kandungan dalam guestbook ada ni :
konon nak bagi lain sikit, letak la kertas transparent macam kertas minyak tu...menyebabkan kedutan bila dah binding *tak sesuai okeh

ruangan untuk Photographer kami...siap letak logo rasmi lagi hehe

pembuka kata dengan ucapan pantun *ciplak pantun dari blog b2b...tp xingat sape..ampun yaa



penghujung kata...."Thank You For Sharing Our Special Day"
*nampak tak kedutan tu....lain kali guna je kertas pink A4 biasa tu...
Nanti jgn lupa yer menconteng sepatah dua kata di atas guestbook ni. Kenangan buat kami. Mesti seronok baca coretan kamu semua nanti. Boleh tunjuk dekat anak cucu nanti cheewaahhh.....
 Ada doorgift utk sesiapa yang menulis. Tapi doorgift ada 50 pcs jer. So, sape cepat dia dapat....


10 hari lagi....dup dap...dup...dap

3 comments:

  1. gud luck hani..smoga sume berjalan lancar k..amin

    ReplyDelete
  2. shafieka: chaiyok...chaiyok...tq
    ain: tq dear..hopefully smua bjln dgn lancar...amin

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...