Tuesday, July 3, 2012

hadiah besday yang tertunggak

Finally, dapat juga hadiah besday yang tertunggak selama 3 bln lepas ^_^
Tq so much mr hubby....tq kerana menunaikan permintaan isteri mu yg demand ni hehe...ala, sekali sekala kan...besday setahun sekali jerrrr...ekekekeke

 Luv u mr hubby 
(eleh...hani, time dpt hadiah masa tu la nak cakap luv kan...kan...)




Galaksi Tab 7.7 

*pic from google

Boleh tgk spec secara detail di sini. Setelah dibuat perbandingan, spec tab 7.7 adalah paling bagus dari segi screen display, processor, paling ringan dan paling nipis. Harga sekitar RM1600-RM1700.

* Sekarang ni dah keluar model baru Tab2 10.1 & 7.0..check it out !!!




4 comments:

  1. tq syami...besday yg xberapa nak besday dah sbb belated lama sgt hehehe

    ReplyDelete
  2. waaa seronoknya happy bufday hani....

    ReplyDelete
  3. kak aida: tq kak aida...ala, besday dah lepas sbnarnya hehe

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...