Tuesday, July 3, 2012

shopping online lagi....bila la nak insaf ni !!!!

Hari ni sampai lagi 2 parcel ke opis...hehe..asik shopping online jer...senang, mudah dan jimat kan...mesti org yg jaga kaunter dah jemu, asik parcel dia ni je....xde org lain dah...tiap2 mggu ada je benda yang dibeli...ekekekeke
Kali ni hani shopping 'mommy beg' utk letak barang2 baby kalau nak keluar jalan2 nanti...beg ni sbnarnya 2 in 1, kalau tak nak letak brg baby...bole juga jadikan handbeg kita..hani pilih kaler coffee...kebetulan kaler ni je yang tinggal lagi...next week baru masuk stok yang baru dan ada kaler2 yang lain tu...

 



Ada 4 kaler yg menarik...mmg puas hati beg ni sebab bahagian dalam mmg besar,
dan banyak compartment...

Hani beli di sini...
Shipping pun cepat...
Harga RM 50 termasuk pos...
Kalau ada yang berminat...terjah2 la fb akak ni...


Barang yang kedua pulak....jeng...jeng..jeng....


*pic from google
 
Mothercare 4 position baby carrier
Harga RM 60 (+ RM 6 kos pos)

Beli di blog safiyyah osman...
Hani survey di internet, harga carrier ni dalam lingkungan RM 80 - RM 150..
Retail price di Mothercare RM 265
safiyyah beli secara borong...so, kita kena buat pre order dulu...
safiyyah akan kumpul org2 yang nak beli, so dapat la murah dari supplier kan 
kalau beli banyak...

 Carrier ni ada 2 kaler....merah & biru...
Hani berkenan yang merah, tapi xde pulak...
So, dapat kaler biru...xkisah la kan...
Sama jer...janji boleh guna...

Ciri-ciri :

Offers 4 positions including nursing position for discreet feeding- perfect for an active breast feeding mum.
  • 4-position carrier: baby faces you from birth (from 3.5kg), baby faces outwards (from 3mths), baby rides piggy-back style(from 3 mths), or lies in the nursing position for discreet feeding
  • Suitable from birth to 12kg
  • Gel padded strap - your little one will keep growing heavier, but our unique gel filled ventilated shoulder strap ensures that you'll always stay comfortable
  • Sophisticated support - a special ergonomic design spreads the weight across your back, front and shoulders, improving your balance and comfort
  • Simple expansion - our unique zip-pull adjusters let you easily expand your carrier to suit your growing baby
  • Removable liner
  • Comfort cushioned with special padding on the inner seat and leg and arm hole to give baby a comfy, cosy ride
  • Easy flat opening - hassle free design makes it simple to put your baby into the carrier
  • Easy adjust straps - for a snug, comfy fit everytime
  • Machine washable
  • Available In Blue Black Colour and Red Black Colo

4 comments:

  1. shopping barang baby x pa buleh jerk....

    ReplyDelete
  2. kak aida: asik shopping brg baby jer...sian mama dia, xbole nak shopping brg sndiri huhuhu...

    ReplyDelete
  3. Hye. Nak tanya ada lagi jual Mothercare 4 position baby carrier?

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...