Wednesday, June 25, 2014

Baby KIKO Warehouse Sale 25-28 Jun 2014

hari ni dah gaji, ada lak warehouse sale ni....tergugat iman weiii
aku tak pernah lagi pergi warehouse sale ni.
teringin juga nak pergi, tapi tak nak ikutkan napsu ni sangat kekekeke...
sebab kalau pergi kompem aku ni akan memborong banyak.
bulan ni kena berjimat sikit, sebab bujet telah diperuntukkan untuk hal yang lain.
dah 2 bulan ni asik shopping baju budak-budak je.
aku suka jenama kiko ni, baju berkualiti dan comel-comel.
banyak juga baju anak aku beli jenama KIKO ni.

kali ni nak beli baju raya untuk anak-anak tapi aku ingat nak beli kat jusco je.
nak raya kan, mesti shopping complex pun buat sale gile2 punya.
so kali ni aku taknak bersesak-sesak kat tempat panas dan ramai orang.

Maybe next time akan terjah juga warehouse ni.
U all yang suka juga shopping....jangan tunggu lagi, terjah la cepat.
Dari 25-28 Jun 2014.
Dibuka dari 10.00 pagi hingga 5.00 petang.
Terjah jangan tak terjahhhhhh.............


1 comment:

  1. hi...dah g ke warehouse? ok tak price? maklum la dh nak puasa ni elok gak beli awal2 kan.

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...