Wednesday, August 13, 2014

for SALE: turban headband untuk si comel anda

Kalau ada anak gegirl ni, mesti macam benda nak digayakan...betul tak?

Dari baju, kasut, aksesori kepala la.. ahh macam-macam...geram okeh!!! comel2 je barang diaorg ni..sebab tu tak boleh insaf napsu shopping tu...hahaha

kali ni hani nak promote turban headband yang semakin popular sekarang ni. Headband ni sangat selesa sebab tak ketat macam headbnd yang biasa tu. Pernah keluar satu artikel di surat khabar, pemakaian headband yang ketat boleh memudaratkan bayi. 
Lagi satu headband ni bole adjust mengikut kesesuaian kepala baby. Tak rugi beli sebab baby bole pakai lama.
Banyak pilihan warna yang menarik. 

kalau berminat, pilih kod kaler dan email hani
hanizamhuri@gmail.com
atau
whatsapp 018-3124415

 sorry if tak reply whatsapp....ye la, bukan la keje hani nak hadap tepon 24 jam kan.
ada masa bz layan anak, nak mandi, nak solat, nak masak....keje kat opis lagi.

kadang2 ambil masa skit nak reply....tapi hani akan cuba reply asap...
so jangan la marah2 or nak maki hamun....
harap memahami yeerrr..........!!!!!!!!!!!

Tempoh penghantaran antara 3-5 hari yerrr.....if ready stok, uolls bole je dpt dalam 1-2 hari.
Tapi kalau stok takde, ambil masa sikit untuk jahit headband tu.
So, kena sabarrrrrr sikit k................!!!!!!!!!

HARGA: RM9.90
Postage: RM6

model kecik tak berbayar...hihi
kod C1 & C19

adra pakai masa raya pertama.
selesa, adra takde pun nak tarik buang headband ni.





No comments:

Post a Comment

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...