Wednesday, June 3, 2015

Jubah Sedondon untuk raya

alhamdulillah...jubah sedondon ibu & anak mendapat sambutan yang menggalakkan.

ramadhan dan semakin hampir...
lepas tu aidilfitri pun menjelma
eh korang dah beli baju raya ke?
kena la buat persiapan awal kan...takdee la kelam kabut nanti.

tempahan jubah sedondon masih dibuka.
hani akan ambil stok mggu depan.
lepas tu, dah takde open order tau...
sebab hani ambil di vietnam, hani pergi sendiri ke sana. last trip utk tahun ni...lepas ni maybe tahun depan baru ke sana lagi.

so korang kalau tak nak pening2 utk tempah baju raya...beli je yang ready made.
setel!

cepat2 order...
whatapps hani 018-3124415 utk sebarang pertanyaan.

harga : RM170 (ibu+anak)
material: high quality satin
warna: biru turqoise, coklat, purple, peach, maroon, grey





feedback dari rakan


4 comments:

  1. Wah..comel...cik mah sedondon warna je...hehe..corak lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tq cik mah...wah dah siap baju raya ye....:):)

      Delete
  2. ahakss...so akak x sesua sbb de anak lagi...x sedondon!!....cantik nya model jubah tu...

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...