Wednesday, December 30, 2015

make over:: wallpaper kaison lagi....


memandangkan hari tu pasang wallpaper kaison untuk pasang di living hall tak cukup, ajak asben pergi ke kaison setia city untuk beli lagi wallpaper.
gigih ko jauh2 pegi sana....padahal ada je kaison paradigm mall yang lagi dekat...
saje nak cuci mata kaison dekat sana, member kata lagi banyak pilihan wallpaper...

bila dah sampai....eh memang pun..byk design
rambang mata pulak nak pilih...
last2 berkenan corak royal flower ni...design memang tengah hot sekarang ni...
terus tak jadi beli design yang hari tu...huhu
togel lagi la dinding tu nampaknya...next time la beli lagi
so untuk design ni hani beli 4 gulung...
tak la cukup ke tak...agak-agak je la..


design royal flower


kan dah cakap.....ada je assistant ayah nak datang tolong

kali ni nak make over dinding kaler merah ni....dah jemu weiii 4 tahun ngadap dinding ni.
pernah juga terpikir nak cat kaler lain...
tapi aku rasa masa sekarang ni bukan waktu yang sesuaiiii kot!
kang ada je pembantu yang sibuk nak tolong...
keje yang boleh siap sehari...mau 2 minggu baru siap kot
so nak make over dengan cepat, tampal je la wallpaper kannn...


SEBELUM




SELEPAS



ehhh...sekali tak cukupppp daaa...
ala..sikit je lagi pun...
leceh betul..nampaknya kena beli lagi segulung...
tapi nak guna sikit je...hurrmmm tak tau nak buat lebihan yang banyak tu...
pikir kemudian laaaa....

No comments:

Post a Comment

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...