Tuesday, December 29, 2015

lagi hotel di Ho Chi Minh


rindunyaaaa nak pegi ho chi minh lagi....
tahun lepas 4x trip ke sana...
tahun 2016 ni pulak ada trip bulan 9...
tapi rasa macam pegi awal lagi dari tarikh bulan 9 tu....hihi
biasalah bab shopping ni kannnn mana boleh sabar...

kali ni sambungan entry hotel-hotel di ho chi minh
ni ada bebeapa lagi hotel dekat sangat dengan pasar bent thant
tapi hotel ni aku tak pernah menginap lagi...
so tak boleh nak bagi review...
saje snap2 gambar untuk panduan aku juga nanti kalau ke sana lagi..
kadang2 bila kita google alamat, kita tak pasti dekat area mana kan...
kadang tu tulis je dekat dengan pasar bent that tapi agak terceruk, kang susah nak cari..
so sambil jalan-jalan tu aku snap la gambar hotel yang aku jumpa..
banyak lagi sebenarnyaaa....tapi tak sempat snap semua..
tapi hotel kat bawah ni memang tepi jalan je, senang nak cari..
dekat dengan semua kemudahan, dekat dengan malaysian street...
kalau pegi bent that pun tak sampai 5min ko jalan kaki...
dari segi harga tu korang google la ek kalau nak tau...
malas lak aku nak carikan sebab aku tak ke sana dalam masa terdekat ni...jadi agak malas la skit hakhak!!

aku rekemenkan hotel-hotel ni kalau korang memang mencari hotel yang dekat dengan bent thant market..next time aku pergi sana maybe aku try menginap di salah satu hotel di bawah ni...

eh! kalau korang pernah menginap di sini, ce kasi review sikit...ok ke tak kan..
at least boleh gak aku ngan pembaca blog aku ni dapat panduan sikit...


KIM HUOANG HOTEL


SONG ANH HOTEL

-Ruby Hotel
-Lien An Hotel
sederet dengan Song Anh Hotel



LIBERTY CENTRAL HOTEL

SILVERLAND CENTRAL HOTEL

5 comments:

  1. hotel2 ni berhadapan ke ngan hotel yg sis gtau dlm blog sblm ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang silverland central park tu je yang berhadapn hotel yang saya pernah bgtau sblm ni..yang lain tu dekat2 je...sekitar kaw bent thant market....

      Delete
  2. Ooo,sbb sy ade booking song anh 3 hotel..confius sbb ade 3 hotel nama ni..hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo..song anh tu ada 3 cawangan....semua dekat 2 je...

      Delete
  3. Anyone yg pernah pi thanh truong hotel... ???

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...