Tuesday, March 14, 2017

dapatkan baby Kick Tracker secara PERCUMA

kalau dapat benda FREE ni memang semua orang suka kannnn.....hehe
terus je sign up Connecte Mums Club....dengan harapan ada peluang dapat benda ni...

dalam 3-4 minggu juga benda ni nak sampai, aku pun sampai dah terlupa...
lepas ni senang la nak kira pergerakan baby...
lebih mudah berbanding manual kan...
tapi buku merah stil kena isi juga kan...nanti nurse marah weiii...
cuma benda ni senang nak kira sebab kita boleh simpan dalam poket je...
bole bawa ke mana-mana...
asal baby bergerak je tekan...sampai la pergerakan yang ke-10...

walaupun dah agak lambat aku dapat benda ni (sebab sign up lambat)
lagi sebulan je nak bersalin...
tapi tak pe lah sebab aku boleh simpan next baby...ehhhh??? :)

Thanks Connected Mums Club.
Kalau uolls nak benda ni juga, cepat register dekat website diaorang di http://www.connectedmums.com.my


No comments:

Post a Comment

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...