Monday, May 20, 2013

set shaklee 3M

Finally, beli jugak set shaklee 3M ni.
Set 3M ini adalah set breastfeeding mengandungi:

1. ESP (Soy Protein Isolate Powder)
2. Ostematrix
3. B-Complex
4. Vita-lea
5. Alfafa

Stok vitamin C je masih tak de lagi sekarang.
Alfafa pula kena simpan dulu, nanti lepas bersalin baru makan.
Set ini boleh bertahan sehingga 4 bulan.
Walaupun ini adalah set menyusu, tetapi boleh juga dimakan ketika mengandung.
Selain dapat memberikan tenaga dan meransang penghasilan susu, baby pun akan dapat 
dapat khasiatnya.

Dulu hani pernah beli trial set yang harga RM80 tu, tapi tak abis makan pun....ngeeee
Harap2 kali ni dapat disiplinkan diri menghabiskan semua ni....
Mahal ooo...rugi kalau tak abiskan.



p/s::bersemangat untuk menyusukan anak semula nanti....semoga dipermudahkan olehNya, amin...amin.

2 comments:

  1. cinta misteri: alhamdulillah...2nd baby :-). dah 4 bln

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...