Tuesday, May 28, 2013

welcome 2nd trimester





Alhamdulillah...dah masuk 2nd trimester, 17 minggu sudah.
So far, setakat ni takde alahan...sama macam mengandungkan awliya dulu.
Tak pernah muntah-muntah atau loya.
Cuma...cuma....asik nak makan je hahahaha
Tah la, takde bernafsu sangat nak mkn
Tapi perut ni asik rasa lapar je, walaupun dah makan
Bukan nak makan berat-berat, just nak ringan2 je...tapi kena kerap makan.

Nasi macam tak selera sangat nak makan.
Kalau ada buah pun dah ok untuk alas perut.
Kalau perut kosong, mula la rasa pening kepala..
Selalu awal-awal ni orang tak lalu makan kan...tapi hani terbalik lak...kikiki
Sampaikan asben slalu cakap 'eh...lapar lagi? bukan tadi dah makan ke?'
Nak buat camne kan....dah laparrrr

Next checkup 18 Jun nanti.
Harap-harap badan tak la naik mendadak huhu


p/s::camne nak ganti pose ni kalau dah asik laparrrr je....huaaaaa

3 comments:

  1. tu lah pasal..akk pun lbih kurang dya jek tau.ni dah start pose 1/2 day...but hampeh..pewot memanjang laparinnn jek..

    ReplyDelete
  2. dya: akak byk lg nak ganti ni...sbb dulu anak 1st bersalin dkat nak pose..so bln pose dlm pantang lg..huaaa byk lg nk ganti ni..camno ni!!!

    ReplyDelete
  3. singgah sini jap! blogger, jom join GA ni.. big punya.. hehe :)

    http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...