Tuesday, June 4, 2013

Bila anak jauh dari maknya....sapa yang nangis???

sob...sob...
sedihnya meninggalkan buah hati dan nyawa ku itu.
awliya sekarang berada di kampung di Ipoh.
minggu ni kena duduk dengan atok sebab malam ni mama nak shopping baju raya kat vietnam heee
ayah pun kena tinggal, tapi mama tak harap ayahnya yang jaga.
bukan apa, kesian lak....siang keje, malam pula takkan nak jaga anak sorang-sorang kan.

lagipun lebih elok awliya di kampung, boleh rapat ngan atoknya.
dulu awliya takut dengan atok sebab jarang tengok kan.
sekarang dah ok, makin messsssraaaa lak.

ni pestime mama jauh dengan awliya....
memang rasa sedey je nak tinggalkan dia...
menangis dia masa kitaorang masuk dalam kete masa nak balik
sob...sob - sekali lagi
mama memang drama skit, xleh jauh dengan anak buchuk kesayangan tu.
2 hari ni asik buat video call je...nak tengok muka dia
punya la mama dok panggil-panggil dia,
tp dia buat donno je...hehehe....syok ye dok sana !!!

tak sabar nak tunggu minggu depan, nak amik awliya.
bukan taknak bawa awliya jalan sesama, tp tempat tu tak sesuai la.
dengan keadaan jln yg sesak dan persekitaran yang tak berapa nak bersih,
ooohhh sangat la tak sesuai untuk baby. mama lebih pentingkan kesihatan kamu sayang.
lain kali bila awliya dah besar skit, mama dan ayah bawa awliya jenjalan yer.

jawapan kepada tajuk soalan di atas adalah : MAMA yang MENANGIS ok....uuuuwaaaaaa


mama winduuuu awliya

No comments:

Post a Comment

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...