Friday, January 23, 2015

poskad dari Thailand

3 hari lepas buka peti surat, sekali nampk ada poskad.
dapat jangka dari gerangan sape kan...
sape lagi kalau bukan dari kaki travel Kak JM
Kak JM pos direct dari Loei, Thailand.
terima kasih kak, ingat juga dekat saya :-)
tak dapat pegi travel, dapat poskad dah suka tauuu....
semoga bertambah murah rezeki kak JM.

Kandungan poskad tu tertulis begini:

As salam Hani,

Bila agaknya kita ada peluang travel sama-sama lagi kan.
Trip akak kali ni Bangkok-Korat-Udon Thani-Loei-Petchaburi-Bangkok.



Seronoknnya kan...                                  
Rinduuuuuuu sangaattttt sebenarnya nak travel sesama.
Kadang-kadang tengok balik gambar masa travel dulu-dulu.
Beijing, Korea, Vietnam, Perth, Singapore.......
Kenangan betul....:-)
 
Insha Allah, ada rezeki nak join akak travel....
Ada rezeki masa dan bujet...
Seronok baca entry akak ke sana la....ke sini la....
ai is jelessss hahahaha

Yang minat travel tu, uolss bolehlah terjah blog Kak JM [Link]
Banyakkkk sangatttt info yang uols boleh dapat.
Sangat detail setiap travel yang kak JM catitkan..
Haaa....lagi satu ada rezeki, boleh dapat sourveniour dari Kak JM ni
Tak pernah loket bagi sourveniour dekat pembaca blog dia tau...














3 comments:

  1. Hani!!! Alhamdulillah kerana dah terima..risau gak sbb akak pos dah lama kan...
    Aha...mestilah ingat walau jauh di mata dekat di hati ehehe...akak pun x sempat nk baca semua entri di blog Hani ni kerana sibuk BW kawan2 reader yg lain huhuh (bajet retis sgt nih ahahaha)

    Ha'a..ada masa dan ketika nanti kita travel sama-sama lagi eh

    akak pun dh lama tak tgk anak dara berdua tu ..ishh...ntah bila agaknya boleh jumpa dorang :-) In sha allah ada masa kita jumpa ye..Sibuk sikit akak lately nih :-)

    ReplyDelete
  2. Sis JM memang rajin travel..
    best la hani pernah join sekali hehe

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...