Tuesday, March 3, 2015

baby headband for sale

alhamdulillah, turban baby headband ni mendapat sambutan...
ramainya orang mencari headband macam anak che ta tu pakai kan...
memang comellll kalau baby ni pakai

kepada yang dah membeli, terima kasih yer...

baby headband ni boleh dipakai dari umur 0- 2 tahun.
tapi kalau kepala anak tak besar mana, lebih 2 tahun pun boleh pakai.
anak sulung hani dah 3 tahun, still boleh muat lagi sebab headband ni boleh adjust kebesarannya.
material kain pun lembutttt sangat, tak sakitkan kepala anak.

ni contoh anak hani pakai. gambar terbaru, sekarang dah berumur 1 tahun 5 bulan.

headband che ta

dah senget benget sebab budak kecik ni tak duduk diam....hehe. tapi adeya tak tarik pun maybe dia rasa selesa, kalau tak apa saja atas kepala dia akan akan tarik sebab tak suka nak pakai.

baby headband
ni pulak pakai masa sebelum umur setahun. kemas sikit sebab tangan tak pandai lagi nak tarik-tarik benda atas kepala.



headband anak che ta

baby headband

pelbagai pilihan warna yang menarik

harga: RM9.90 / pcs
postage: +RM6 semenanjung
+RM9 sabah/sarawak


cara tempahan:

1. pilih kaler ikut kod yang diberi
2. whatapps ke no 018-3124415
3. hani akan check stok dahulu, kalau ada no kod yang korang nak...hani akan maklumkan.
4. selepas bayaran dibuat, penghantaran akan dibuat (1-2 hari)

Proses penghantaran adalah pada hari isnin-jumaat. Tiada penghantaran pada hari Sabtu & Ahad.
If hani lambat reply whatapps, harap bersabar yeerr....kadang2 tak sempat nak reply on the spot, tambah2 kalau ada kat rumah. Maklum la, nak layan anak, nak masak, nak membasuh, nak mengemas macam-macam lagi keje nak buat kan....tak la nak hadap henpon je kan!

Tapi hani akan cuba balas secepat yang mungkin. Kalau time opis hour tu, bole la juga hani reply dengan cepat, sambil mengadap keje sambil reply whatapss :):)

so, korang....jom serlahkan kecomelan anak korang dengan baby headband ni :):)

1 comment:

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...