Wednesday, March 4, 2015

1st giveaway::senarai peserta

mesti korang tertunggu-tunggu pemenangnya kannn....
hehehe....sabarrrr ye kawan-kawan!

sebelum tu ni hani senaraikan nama peserta, risau ada yang tertinggal pulak kan!
nanti jadi tak adil pula..
so, korang check nama korang ada ke tak.
kalau hani tertinggal nama korang, maklumkan segera ye sebelum undian dibuat.

1 yusnzie
2 azman Arsad
3 AE
4 NUr MieYza
5 Sheila Adziz
6 Hani Fadhlina Abdul Rahman
7 Hikayat Seorang Budak
8 Along Polimas
9 Bbwana adienia
10 nayfatimah rasyid
11 Cik Mimie
12 yong norliza
13 Mama Darwiish
14 As nur hidayah
15 RiN nOku
16 mama 3farhanah
17 izzeyda
18 Irna Nurasikin
19 Syuhada Salleh
20 Nor Farhana
21 cikpuan zahraa
22 Cik Enonimus
23 Mieza Suhaini
24 Noor Izwani Eliyana
25 Hikmatul Khasanah
26 Nur Nadheera
27 MiaLovetto ^^
28 A'aisyah Humairah
29 Miss Yana
30 Atyy Azmi
31 syikin maarop
32 Deanna Morni
33 Cik Jelita
34 suhailah hamid
35 lightnur
36 Yana Siti
37 cik karmila
38 Anisyamir Leejo
39 MRS Rongoks
40 Haffizul Iskandar
41 hidayu ayumie
42 Anisah Abdullah
43 Cikgu Norazimah
44 SalinaJohari
45 Ana Solehah DI
46 Nilam syapina
47 Amer Amirah
48 Awan Samudera
49 Sheila Mutalib
50 Queen Contest


alhamdulillah, genap 50 orang yang join giveaway hani ni.
thanks ye korang, sebab sudi join dan support rakan blogger....
hani ingatkan takde orang nak join giveaway yang hani buat ni hehe...

malam ni kita cabut undi yeeerrr....
keputusan undian adalah MUKTAMAD.

insha allah, esok diumumkan pemenangnya....
gud luck uollsss :):)

5 comments:

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...