Tuesday, December 6, 2011

~Album Pre Wedding sudah siap~

Assalammualaikum semua.

Sekarang ni agak slow untuk update blog. 
Memandangkan en suami takde sebab dah balik ke kampung untuk setelkan apa2 yang patut
untuk majlis bertandang nanti, ada la masa untuk update blog hehehe.

Ok, kali ni tak nak cerita lagi pasal wedding, tapi nak cerita pasal pre wedding photoshoot.
Sebelum ni, hani pernah cerita di post ini dan ini.
Dah dapat album pre wedding kami. OP siapkan dan bawa masa hari nikah seperti yang dijanjikan.
Seperti yang pernah diberitahu sebelum ini, pre wedding ini adalah percuma (termasuk album) jika kita ambil pakej bertunang+akad nikah+majlis bersanding dengan Extrumedia.com. Untung kan.
Walaupun muka dah terbakar dek kerana berpanas di tengah2 ladang, tapi hasilnya sangat memuaskan.
I LIKE !!!!

muka depan album jenis kaca

Jomsss....kita layan gambar :-)

Lokasi pertama: Ladang UPM Serdang




               



                



 




Lokasi: Kawasan lalang di Pullman, Putrajaya

                   



Lokasi: Jambatan di PICC, Putrajaya


                   



Lokasi: Alamanda, Putrajaya

                 



Kalau ada b2b yang berminat utk dapatkan perkhidmatan dari Extrumedia.com, boleh terus hubungi di sini.
Harga ok, tak terlalu mahal. So, cubalah minta quotation dulu kan....High recomended !!!!

7 comments:

  1. cutenya pic semua cantik belaka...nasib kak dah kawin ermmm....

    ReplyDelete
  2. cantiknya gambar2,sy nk tny la klu amik gambar di upm serdang kat pokok tu kene buat apoiment dulu atau dikenekan bayaran?atau mcmne?sy terigin sgt nak amik kat situ..

    ReplyDelete
  3. khanie,kalo x nampak budak2 konvo tuh lagi lawa kn..suke smua gmbr n idea khani :)

    ReplyDelete
  4. cantik semuanya...suke tgk...=)

    ReplyDelete
  5. Sfarlina: tq dear..

    Kak Aida: dah kawin pun boleh posing lagi...apa kata buat anniversay tgkp gambo outdoor...okeh what?? hehe

    Siti: boleh baca di post ni. hani ada cerita detail di sini http://myhoneyy.blogspot.com/2011/10/pre-wedding-photoshoot.html

    yana: masa tu mmg ramai bdak2 konvo..tp bgus juga, ada chance la kami posing, klu x..dah tentu kena halau awal2 dgn penjaga ladang

    ain & gadis: cantik eh??? hehehe tq

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...