Monday, December 10, 2012

koleksi topi awliya

Assalammualaikum semua..
Monday blues ke hari ni???
Best keje hari ni sebab esok cuti lagi...cuti Keputeraan Sultan Selangor ...yeehhaaaa
Nak bawa awliya g jenjalan tapi tak tahu ke mana lagi.

haa...nak tau apa aktiviti mama hari sabtu yang lepas...???
Bila mamanya takde koje, anak lah yang menjadi mangsa hahaha..
oleh sebab mamanya takde topi yang comel2 masa kecik, keghairahan membeli topi untuk anak
tak dapat dikawal....ni pun rasa tak cukup, next time kalau shooping nak membeli lagi [iishh2...nafsu semata-mata]. Beli punya beli, tak sedar dah ada 15 koleksi topi si kecik ni [satu lagi topi lupa nak snap gambar lak]. Ada topi yang dah ketat pun dgn kepala awliya.

kalau anak gegirl camni la jadinya...pas dah ada rambut, kumpul aksesori rambut pulak.
Nanti dah boleh jalan, kumpul kasut pulak....sampai kasut mamanya dah buruk pun xper, lebih rela beli kasut anaknya....errkkk !!!! nafsu lagi....

awliya pulak sangat baik bila mama pakaikan ke semua koleksi topi dia...good girl syg.
Siap buat aksi-aksi gedix beliau lagiii...ekekeke [kaki posing betul]









p/s:: setiap saat merindu si kecil ini......

5 comments:

  1. sonok mama awliya nie mengumpul topi yer. Sib baik mama cpt update pict awliya nie klau x mau awliya dah sekolah mama baru nk hapdetttt hehehehe.........

    ReplyDelete
  2. ala..tomeinya Awliya bersama topinya..mata bulat..ee..geram..kalau ada anak mcm ni...pergi kerja pun teringat nak balik cepat je kan :-)...muacchh..untuk Awliya...ehehe

    ReplyDelete
  3. banyaknya!
    tp kalau ada baby girl mmg cmtu la kn? hehe

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...