Sunday, February 17, 2013

kitchen cabinet::lukisan 3D


Last week hani dah terima email dari mr david yang menghantar lukisan 3D kitchen cabinet. Cepat juga siapnya. Hari selasa datang mengukur, hari khamis dh dapat lukisan 3D ni. Quotation dgn harga yg terkini pn dh dpt...harga pn kurang skit dr hrga asal sebab di bahagian wet kitchen tak sesuai buat cabinet sebab kawasan agak sempit. Actually wet kitchen tu asalnya adalah yard...sebab tu kecik. Tapi hani jadikan yard tu sebagai tempat memasak. So, cabinet hanya dibuat di bahagian dry kitchen.

Memandangkan konsep rumah kami adalah moden, warna pilihan semestinya hitam putih. Kurang nampak kotor ketika memasak kan. Lagipun senang nak match semua warna dinding kan hehe.



Macam ni la design kabinet dapur rumah kami...simple je, ok tak??2


5 comments:

  1. harga tu dah termasuk ngan oven build in ker?

    ReplyDelete
  2. Xla..built in oven tu i mmg dah lama beli...tggu cabinet dapur br leh psg..klu sekali ngan oven xsure lak hrga brape

    ReplyDelete
  3. JM: lukisan 3D mmg nmpk cntik kak...hakikatnya dapurku xla secantik lukisan tu...hihi...tuan umah pn terkejut tgk dpur sndiri cantik cmtu

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...