Tuesday, August 6, 2013

Pureen Stock Clearance Sale 24-25 Ogos 2013

Yang ditunggu telah tiba....
Masa bulan 4 ari tu terlepas sale ni sebab masa tu pergi bercuti bersama family.
Kali ni pulak tak dapat nak pergi hari Sabtu sebab ada family day ofis di Sunway Lagoon.
Nampaknya terpaksa la pergi hari ahad.

Biasalah, kalau pergi hari Ahad....pilihan dah tak banyak kan.
Banyak benda hani nak beli kali ni.
Barang-barang keperluan awliya macam sabun, wet tissue, sabun botol
Paling utama nak cari baju belasahan awliya, baju yang dipakai di rumah.
Banyak baju anak dara tu dah sendat-sendat.
Dah lama mama tak belikan baju die, kalau beli pun asik baju jenjalan jerrrr...
Sampaikan terlupa baju yang nak pakai di rumah.

Baju untuk baby pun nak belikan skit. Tambahan je.
Nak la juga ada baju baru kan. Takkan semua nak pakai baju kakak awliya kan.
Cian baby lak.
Eh...klu dapat baby boy, memang banyak yang kena beli baru ni huhu...

So kenkawan, jangan lupa terjah....meh kita menyesakkan lagi keadaan di sana ngeh2



No comments:

Post a Comment

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...