Monday, August 5, 2013

check up 26w

2 ogos 2013

Checkup kali ke 4
Hari ni kena jumpa doc utk scan
Sepatutnya last month, tapi memandangkan masa tu org terlalu ramai
dekat KK, terus doc terpaksa cancelkan utk scan.

Alhamdulillah, baby dalam keadaan sihat.
Masa scan tak sabar nak tanya doc, boleh tau gender tak.
Doc kata tak dapat bgtau jantina sebab kaki baby tertutup rapat...
Iiisshh...baby malu nk tunjuk yerrr...saje nak buat suprise ek..
Tak pelah, pas raya nti mama plan nak buat scan 3D 4D mcm kakak awliya dulu...in shaa allah.

So, result hari ni:
Berat: 60.2 kg -bulan lepas 61.4kg. Selalu tiap2 bulan naik 1 kg, tp kali ni turun 1 kg dr bulan lepas..mybe sebab puasa kan.

HB: 12.6 - alhamdulillah semakin meningkat dr bulan lepas.
Tekanan darah: 126/59

Next check ip 3/9 nanti...semoga dipermudahkan semuannya...Amin

Nampaknya tahun ni punah harapan nak puasa penuh....
Last week demam dan sakit kepala yang teramat, sampai rasa nak pitam
kat ofis. Dapat mc 2 hari, dan doc nasihatkan supaya buka puasa. huhuhu
Tak pelah, puasa boleh ganti kan...yang penting baby kena sihat.
Lagipun hanya 3 hari je tinggal puasa.

3 comments:

  1. JM: awal bln 11 kak...insha allah

    Hunny kitty: amin..tq syami

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...