Thursday, September 26, 2013

Persediaan berpantang::set berpantang


Preegy kali ni murah betul rezeki, hari tu dapat susu anmum n mamil gold free dari kakak ipar dan member ofis.
Jimat tak yah beli dah susu untuk mama.
Kali ni dapat lak set berpantang NR dan tanamera dr ofis mate yang tak abis guna ms dia bersalinkan anak ke dua hari tu.
Untuk NR, dapat uncang cuci herbanika, krim herbanika barut dan herbanika lulur. 
Lagi satu dapt herbal bath tanamera.
Alhamdulillah, tak yah beli dah untuk set mandi-mandi ni.
Tau-tau je la, set NR ni kan mahal jugak.
Dah nak masuk anak 2 ni, memang banyak benda kena jimat.
Set berpantang pun dah ada, beli siap-siap set Shaklee.


40 hari lagi..... !!!!







4 comments:

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...