Wednesday, September 25, 2013

persediaan berpantang::Bengkung Roda Mia

Semalam dah sampai parcel
Barang persediaan berpantang untuk mama.
Beli bengkung roda Mia, beli online aje.
Harga RM50 sekali postage, beli dekat website ni [link]
Penghantran pun cepat.

Ni bengkung yang kedua.
Yang pertama dulu mana tah letaknya, hani beli jenama Leesa Formula.
Tak pasal-pasal kena beli lagi.
Dulu beli sepasang je, tapi hani rasa bengkung ni kena ada 2 pasang.
Senang, bila satu basuh...ada lagi sehelai yang kita boleh pakai.
Balik kampung kang kena cari semula bengkung yang lama tu.

Hani beli bengkung bertali ni sebab senang nak pakai.
Pakai sendiri pun bole.
Kali ni nak berpantang betul-betul -in shaa allah
Dulu pantang main-main je...hehehe...kejap pakai bengkung, kejap tak.
Sampai kena sound ngan mak...ngehngeh

nti dah guna baru boleh bg review menyeluruh...sama ada ok ke x bengkung ni...




2 comments:

  1. Kak Ani. Kedai ni dekat gile dengan rumah hehe. Btw kain dia xbes sgt. Try cube amme corset dr sendayu tinggi dia pakai kain belacu rm40. Ni org yang da berpantang la suggest.

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...