Friday, February 28, 2014

ANAKKU Warehouse Sale

Warehouse mana lak diterjah kali ni??? Hehe....
Maklumat lanjut uoll boleh tengok banner bawah ni.


Hani memang suka brand ANAKKU ni, kualiti kain bagus.
Ada baju si kakak jenama ANAKKU sampai sekarang masih elok, adik masih boleh pakai.
Takde cacat cela, tak kembang, tak mengecik....

Bila tau ada warehouse sale ni, terus ajak en asben pegi.
1st day pegi tu, waktu lunch.
Sanggup skip makan, skip pam susu...
Gigih ko kalau bab shopping kan...huahua
Ala...shopping baju anak jewww....
Sian si kakak byk baju dah tak muat, dia kan semakin membesar.
Banyak baju dah sendat nampak pusat...




Warehouse ni dari 27 Feb - 2 Mac 2014.
Dari khamis hingga Ahad. 4 hari je.
Nasib baik dah lepas gaji, kalau tak telan air liur je la.
Hani pernah pegi Baby Outlet ni masa sale juga.[post ni]
Tapi dah ujung-ujung, pilihan dah tak banyak.

Tu yang kali ni hari pertama dah terjah.
Lagipun memang kena pergi time hari keje, kalau hari cuti
ko ingat bole pilih dengan senang hati ke bila bawa anak-anak..huhu..
Masa ni aku rasa selesa sangat memilih, ye la orang tak ramai sangat kan.
Kalau hari cuti aku rasa keadaan mesti macam jualan gudang pureen...[agaknya]
Cuma aku kena pilih cepat-cepat sebab nak balik opis kan, waktu rehat sejam je...
Eh, patut hani pegi hari ni la...jumaat lama sikit waktu rehat.
Lagi lama lagi banyak duit abis...kan...kan..
Jadi biar pegi dalam waktu yang singkat [pujuk hati]

Di sini bukan baju yang dijual, ada juga benda lain macam toileteries Anakku,
barang mainan, kasut, tilam baby...errmm apa lagi ekk, tak sempat nak survey semua - lupa nak snap gambo, nak cepat la katakan.


Ni baju yang elok skit, baju nak kuar jenjalan macam jeans, ada diskaun 50%.
Masih berbaloi lagi jika dibandingkan beli di pasaraya.

 

Harga baju kat sini tertulis RM5, tapi kalau amik 5 helai dikira RM20 je.
Ni baju belasahan la, baju pakai di rumah. Tapi kain elok dan berkualiti, sama macam di pasaraya.
Banyak pilihan, rambang maa weiii...sampai rasa nak kaut je semua. hahaha *kena lempang ngan laki kang

Apa yang dibeli???

Baju si kakak Awliya


Baju adik Adra


Seluar jeans RM20 sehelai


Total yang kami laburkan RM200.
Ok la, masih dalam bujet dan puas hati dengan hasil tangkapan.
Dapat free baucar RM5 untuk pembelian RM100 ke atas.
Tapi baucar tu tak boleh digunakan dalam sale ni, boleh guna dalam kedai diaorang kat depan tu.
Kalau korang pegi sini nanti, sebelum masuk dalam khemah ni, korang akan nampak kiri dan kanan kedai Baby Outlet ni juga. Tapi dalam ni takde sale la, harga biasa.

So, korang yang nak borong baju anak-anak, sempat lagi terjah ni....
Pada hani berbaloiiii.....rasa macam nak pegi lagi tauuu !!!

p/s::baju mama ngan ayah dah berkurun tak beli...sobs sobs

No comments:

Post a Comment

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...