Tuesday, January 15, 2013

7 inch Tablet Case with keypad





Tab casing with keyboard
RM 50 [termasuk postage]
COD : RM45 je

Yang mana suka update blog, hantar email, update fb dan sebagainya senang kan ada
keyboard ni, macam keyboard pc je. Menaip pun cepat dan pantas ^_^.

Sebelum guna ni, u all kena beli converter untuk sambungkan dari tab ke casing ni.
Bole beli di kedai-kedai aksesori pc. Murah je dalam RM10.
Hani beli online RM16 termasuk postage.
Converter ni u all bole gunakan juga utk connect ke mouse, pen drive dan card reader.

                        


zoom bagi lagi jelas

Ni contoh hani punya. Hani guna Samsung Tab 7.7 inci.


Kalau ada yang berminat, sila email hani ye.

hanizamhuri@gmail.com



3 comments:

  1. akak ada beli online connect kit tu RM10..sbb kwn cakap leh connect ngan ext Hdisk..sekali dh dpt baru dia ckp boleh guna utk mouse, usb gitue jer..so mmg tak guna le..sb cdg beli nk connect ke ext HD..tp bila tgk ke casing with keypad mcm best jer..dh jd business woman kecil kecilan ehh :-)

    ReplyDelete
  2. mmg best kak...senang je nak menaip..klu x terkial2 nak taip satu2...sy tlong jualkan si edy pnya je..dia yg tokei hehe...akak x berminat ke?klu berminat sy bole delivery ke akak nanti...:-)

    ReplyDelete
  3. boleh guna untk samsung tab 7 ke?? yg connection tu tak jual skali ke?? tlg emel, cam berminat jek ojahyazid@gmail.com .. tq.

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...