Wednesday, January 9, 2013

payung lace untuk dijual

UPDATE: Sold out - 12/1/13

hani nak let go payung lace
masih elok dan BELUM PERNAH DIGUNAKAN
masih disimpan kemas dalam sarung
sebab tak guna???

Dulu beli kononnya nak guna masa majlis bertandang
Tapi masa tu hujan agak lebat
Biasalah, kat kelantan klu hujung tahun kan time hujan...
Jadi memang tak guna lansung payung tu...
Mau pengantin basuh kuyup kalau guna kan hihihi

Dari terbiar macam tu je, baik hani jual kan..
So B2B yang masih mencari payung lace ni utk pre wedding atau wedding...
apa tunggu lagi !!!!
korang boleh gunakan sbg prop utk outdoor photoshoot juga...comellll tau !!!

Harga beli RM70/pcs
so 2 payung - RM140

Hani nak let go RM100 (tidak termasuk postage) - [sayang sebenarnya nak jual]
kalau dok area KL, PJ, Seri Kembangan...bole self pickup kat mana2 yang senang.

kalau xde yang nak beli, hani ingat nak sewakan.
RM40 utk 2 payung.

Klu berminat, jangan segan silu email hani eh..

hanizamhuri@gmail.com





tersimpan kemas dalam sarung

u all tau pengantin guna payung apa?????

uuuwaaaaa............sedeyyy tau !!!!

dah le pengantin kena payungkan sendiri...ahaksss

masa ni payung ni je yang paling besar...boleh muat 2 orang sekali...huhu



9 comments:

  1. cantik sgt payung tu..kalau beli tuk guna time ujan..mmg tak sesuai..:-) kalau nk guna time pre wedding..tak thu bila lagi..huhuh..

    ReplyDelete
  2. kalau nk beli pos ke mcm ne???cik mah di gombak??

    ReplyDelete
  3. payung dunhill tu....kelasss mama awliya hehehehe

    ReplyDelete
  4. cik mah: sy di petaling jaya...boleh self pickup di mana2 yg senang

    jari manis: hehe sy pn syg nak jual kak...tp dari terbiar je camtu,rugi lak rasanya...time wedding akak suatu ari ni,entah2 dah byk pyung yg cantik2..lg cantik dr yg ni...

    yusnzie: haha...tu payung kegemaran bf i la..dia kan peminat dunhill

    ReplyDelete
  5. Salam....still Ada lagi ke payung Lace tu? Kalo Ada Boleh sms@ call saya 0122513664.tqvm

    ReplyDelete
  6. Salam....still Ada lagi ke payung Lace tu? Kalo Ada Boleh sms@ call saya 0122513664.tqvm

    ReplyDelete
  7. Ena: sorry dear..pyung tu dah dijual

    ReplyDelete
  8. Salam..sis mane u beli payung tu?

    ReplyDelete
  9. Salam..sis mane u beli payung tu?

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...