Thursday, January 3, 2013

Welcome 2013

Korang sambut ke tahun baru?
Kami sambut tahun baru...eh, tapi bukanlah sambut kat kawasan yang sesakkk dengan orang tu
semata-mata nak tengok bunga api. Zaman tu dah lama berlalu. Zaman muda remaja hihi.

Malam tahun baru kami sekeluarga makan bersama.
Mak, abah dan adik beradik.
Bukan senang dapat berkumpul kan...masing2 ada komitmen.
Dan kebetulan hani balik ke Ipoh cuti tahun baru ni, kesempatan yang ada ni digunakan sepenuhnya bersama insan-insan tersayang.


ala...awliya nak tgk bunga api la mama !!!

Banyak kenangan pahit dan manis sepanjang 2012. Yang pahit itu biarlah ianya tersimpan sebagai sejarah dan yang manis itu akan dikenang selamanya. Dan yang pastinya, perkara yang PALING MANIS sepanjang 2012 apabila dianugerahkan Awliya Nur Zara kepada kami. Syukur alhamdulillah. Anugerah dari Allah yang sangat berharga kepada kami.

*Awliya Nur Zara*~ Kekasih, Cahaya, Puteri~ mama dan ayah
Mama sayang kamu sehingga hujung nyawa

Bercakap pasal tahun baru, pastinya kita akan pikirkan azam baru kan.
Walaupun azam yang lama pun tak tercapai lagi hahaha.
So, apa azam baru korang ye?

Hani pun masih memikir-mikir azam tahun baru ni. 
Dan yang pastinya hani mahu menjadi seorang isteri yang terbaik utk suami dan ibu yang terbaik untuk anak-anak. In Shaa Allah, semoga dipermudahkan semuanya.

Hani juga mendoakan apa  yang u all impikan pada 2013 ini akan tercapai. Amin.

Last but not least, WELCOME 2013  !!!!!!


Gambar terbaru awliya pada 1 Jan 2013
Selamat Tahun Baru dari Awliya







p/s: post ni ditulis pada hari tahun baru, baru hari ni dapat post hehehe....

1 comment:

  1. Hoyee..selamat tahun baru...In Shaa Allah..semoga azam hani pada tahun ni tercapai..aminn..Azam akak?..nak travel byk lagi tempat-tempat menarik kat dunia ni..boleh giteww...eheehh

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...