Monday, April 7, 2014

Monopod for sale



Trend orang sekarang ni asik nak selfie je kan.
Eh, hani tak suka sangat selfie pun.
Tapi hani beli monopod ni sebab senang nak bergambar satu family.
Tak perlu nak minta tolong atau ganggu orang lain kan....
Sekarang ni baru la senang nak bergambar dengan ayah sekali.
Selalunya asik mama dan anak-anak je bergambo.
Kesian ayah takde gambo sebab selalu jadi cameraman je hehe.
rugi takde gambar satu family kan...tak boleh nak jadikan kenangan.

Kalau u all berminat nak dapatkan monopod, boleh email pada hani ye.
hanizamhuri@gmail.com
Harga RM50 termasuk postage.
Kaler HITAM sahaja.
Cepat...cepat...sementara stok masih ada.

adra pun pandai selfie juga tauuuu.........!!!! hehe

1 comment:

  1. ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

    Today Funnies | Largest Collection of Latest Funny Videos, Funny Pictures, Funny Girls, Funny Babies, Funny Wife, Funny Husband, Funny Police, Funny Students And Cartoon Plus Bizarre Pics Around The World.
    Just Visit 2 My Site...
    http://todayfunnies.com

    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

    ~*~ Free Online Work At Home ~*~
    Here's Everything You Need to Know About Online Working At Home, Including Where to Find Work At Home Job Listings,
    The Best Sites For Finding Work At Home Jobs And How to Avoid Work From Home Scams.
    Visit...
    http://SooperOnlineJobs.blogspot.com/

    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...