Friday, June 3, 2011

E-Day: Custom Album

30/5/11 - hoooyeee...finally, custom album e-day aku siap jugak...ari ni dah janji ngan abg din jumpa di McD Petronas Ampang untuk ambil album...hohoho....xcited dan tak sabarnya nak tengok hasilnya...ikutkan album ni dah lama siap, tetapi disebabkan ada perkara yang tak diduga, album ni tertunda...hari tu rumah abg din kena pecah..laptop dan barang2 lain dia kena curi...dalam laptop tu ada gambar aku yg dah hampir siap untuk di print...hukhukhuk...sedey betul..tp berat mata yang memandang, berat lagi bahu yang memikul...bayangkan la, abg din kena edit semula semua gambar2 tu..tak per lambat pun kan, janji siap dan yang penting mesti CANTIKKSSS !!!!!

Jeng...jeng...jeng.....tgk muka depan dulu...

*


*


*


*


*


*


*


*


Mengikut kata abg din, kulit depan tu adalah design terbaru...kebetulan abg din hantar, design yang baru ni pn sampai...so dia apply pada album ni.

Ok...jom review sikit gambar2 dalam ni....








Dapat album dan gambar frame...frame tu tak besar la, saiz yang boleh letak atas meja....sangat berpuas hati dengan gambar2 tu semua...aku selalu tersenyum tengok gambar2 tu semua...semuanya INDAH...semoga keindahan ini berkekalan hingga tiba saat yang kami tunggu.....amin

Sambil2 tengok gambar, sempat berbincang untuk Pre Wedding Photoshoot...bincang konsep, tema, lokasi...will be discuss later bila dah confirm dengan konsep, dah survey tempat dan cari prop yang berkaitan. Apapun, tq so much Abg Rithauddin dari Extrumedia.com.kerana berjaya menyiapkan gambar kami..sesiapa yang berminat, bole lah contact beliau...my OP dari bertunang sampai kawin....hehehe

huurrrmmm.....aku tak sempat lagi post cerita pasal bertunang hari tu....dah siap cuma belum publish lagi...nanti la eh bila ada masa aku post sebab ada nak edit lagi tu...


Honey---->tengah pikir konsep tradisional untuk pre wedding....di kawasan kampung yang ada sawah padi...tungguuuu !!!!!

5 comments:

  1. ini baru koleksi gambar tunang.. gambar kawen sok ntah apa pulak gamaknya hani ni.. mesti lar lagi gempak punyer.. ;)

    ReplyDelete
  2. hehe..xde la kak ana, kawin nti biasa2 jer...psl duit dah byk abis g jenjalan (huk..huk..padan muka sy)

    ReplyDelete
  3. akak bpe byr kt abg din 2?siap da custom album..hri 2 bca entry akak tlis cam 300 kn?link akk bg 2 xleh bkak..abg 2 der fb x?klo 300 b'baloi jgk hire...

    ReplyDelete
  4. nora: utk bertunang akak byar 850..tu harga tahun lepas,thn ni xtau la pulak brape.sbb hari tu dia kata akan naik harga sikit.cuba email abg din minta quo..just nak tau harga kan..



    boleh contact abg din di fb : http://www.facebook.com/rithauddin?ref=ts

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...