Thursday, June 16, 2011

Wedding Journey: Favor

Tengah pikir-pikir gift utk family en tunang dan & close fren yg dtg wedding nti...
Berkenan dgn take out box ni /noodle box ni...menarik dan comel kan kotak ni..
nak decorate pn senang jer...letak riben n TQ taq...
tp kalau yg lg kreatif tu..kotak ni mesti bole nampak lg WOW punya !!!!

Dah tnya harga pada supplier...murah jugak sbb dari kilang...bkn kotak ni je yg 
ada...mcm-mcm ada !!!
Klu sape yg dok area penang...bole terus beli dari kilang ni...sgt2 la murah & berbaloi..
Hari tu email minta quo utk 400 pcs...kos termasuk delivery RM312..means sekotak jatuh harga 
RM0.78 sen jer..but blum decide btul2 lg utk beli...

Tgh cari idea nak decorate pulak..

mcm ni la rupa take out box tu....

bukaan kotak bila nak letak benda dlm tu....

 errrrmmmm....cantik gak klu buat camni....


lagi.......

photoaura.net


dan lagi........!!!!!
sumber: sini




 yang ni simple jer kan...tp not bad jugeeee




Rasanya mcm confirm jer nak beli kotak ni.....
Huuurrmm....nak pikir2 lak apa yg nak taruk dalam kotak ni....
*moh pikir smpai feeniinggg kepala* 
hahahahahaha
gelakkan utk diri sendiri yg semakin bingung !!!

No comments:

Post a Comment

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...