Monday, April 15, 2013

Avent Manual Breastpump

Finally....beli jugak avent breastpump manual ni...
Akibat frust mencari dkat baby ekspo ari tu..
Beli online je, puas hati...lebih murah kan.

Survey punya survey, mylittilekids.com antara yang murah la jugak.
Sekarang ni tengah ada promotion.
Grab je la, malas nak pending lama-lama.
Walaupun benda ni jarang digunakan, sebab medela fs tetap dihati hehehe.
Tapi tetap nak beli awal-awal.
Lepas ni, bujet boleh beli benda lain pulak.

Lagi satu page yang jual murah...bole tengok dekat page Nuriz Shar
My fren yang rekemen kat Nuriz Shar, servis mantap juga.

Asalnya nak beli yang ni....
 


Tapi...tapi...sekarang dah keluar paten baru lak....hehehe...terus berkenan nak beli yang ni..comel lak bentuk botol tu.

Memandangakn littlekids ada promotion untuk combo pack, breastpump dan botol sekali...
dengan harga RM235.80...dapat free gift 2 biji tupperware.
Yeaaayyy...suke-suke. i kan pengumpul barang-barang tupperware..ngeeee
Tak sabar tunggu barang sampai. Esok kot dapat sebab baru terima tracking number dari dioarg
Servis pun cepat.

Sekarang ni tak boleh la nak review pasal breastpump ni sebab belum pernah guna kan...nanti dah guna baru boleh review, tapi lambattttt lagi la hehehe...

Tapi kalau u all google, ramai yang bagi good feedback....
Sebab tu la, hani beli yang ni pulak.....


No comments:

Post a Comment

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...