Tuesday, April 30, 2013

engrave nama baby pada kasut....comel je !!!


Entah bila nak insaf shopping online ni hehe...
Ada je benda yang nak dibeli 
Yang terbaru...kasut kedua dari Freedie the frog...
Yang istimewanya kasut ni adalah boleh diengrave nama baby..
Hani beli dari fb: Baby and Bits
Harga RM 56 termasuk engrave nama.
Kena tunggu 3-4 minggu untuk dapat sebab engrave nama dihantar ke Indon,
so makan masa sikit kan...

Banyak juga pilihan kasut pre-walker ni....comel-comel gilerrrr...
Kalau ikut nafsu, memang nak sambar 2-3 pasang, tapi nasib baik nafsu ongkosnya
tak mengizinkan hihihi...

Masa hani tempah ni, owner bagitahu lepas ni mungkin dia akan buka order lambat sikit.
Sebab tu hani terus je buat tempahan, takut tak dibuka order dah lepas ni.
Masa nak hantar engrave nama pun, owner akan kumpul tempahan dulu, baru dihantar untuk
engrave nama, tak la boleh tempah sorang-sorang kan.

Kalau u all berminat, try la terjah fb beliau...mana tahu dia ada buka pre order lagi kan...
Check it out!!!!



warna hitam jadi pilihan sebab boleh match dengan semua baju kan..



engrave nama 'Awliya' dengan menggunakan font 'blossom'



No comments:

Post a Comment

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...