Monday, April 1, 2013

1 April 2013: Hepi besday to me

Alhamdulillah, hari ni genap usia ke-32 tahun
Hepi besday to me...
Eh..eh...rasa macam dah tua la...
Ala, apa yang ada pada umur....yang penting kita sentiasa rasa muda kan ahakkksss

Semoga Allah memanjangkan umurku, murahkan rezekiku, memberikanku kebahagiaan di dunia dan akhirat, diberkati kehidupan ini dan mendapat keredhaan dariNya. Semoga Allah memudahkan segala urusanku dalam menjadikan diriku seorang anak, isteri dan ibu yang terbaik untuk ahli keluargaku. Amin...amin

Memandangkan hari ni besday hani,
Dengan rasminya hani nak umumkan berita gumbira seperti yang hani pernah post hari tu.

Berita pertama....
Alhamdulillah, tahun ni ada rezeki tukar kereta...- tambah hutang juge huhu
Kali ni tukar ke MPV, walaupun mampu beli kereta buatan M'sia je,
tapi syukur. lebih besar, sesuai untuk family...
Senang nak balik kampung, barang budak kecik mmg penuh satu kete kan hehehe..
Kereta lama masih ada lagi, dalam proses untuk jual...

dan yang kedua.....jeng...jeng....jeng...
Awliya akan dapat ADIK.....hehehehehe
Alhamdulillah, rezeki di awal tahun 2013. -produktif sungguh hahaha
Walaupun tak rancang untuk tempoh yang terdekat ni, tapi alhamdulillah
rezeki dari Allah. Rezeki yang tidak ternilai.
Terima dengan hati yang gembira. 
Buat masa sekarang belum lagi jumpa doc, sekadar buat UPT sendiri je.
Kalau ikut pengiraan, sekarang ni dah masuk 2 bulan. Insyaallah akan due bulan 11 nanti.
Tak sabar nak bagi awliya kawan :-)
Ohhh....tak sia-sia beli kete MPV sebab family pun bertambah nanti

Ok, akhirnya berita gumbira dah diumumkan....
Semoga bertambah rezeki kami sekeluarga tahun ini. Amin ya rabbal alamin

'hepi besday mama....awliya cayanggggg mama'

6 comments:

  1. Hai kak Ani. Due date sy pon bulan 11. Wah nanti anak kite jd tiga pupu la kn. Btw HB! Semoga makin murah rezeki dan dberkati Allah. Amin!

    ReplyDelete
  2. hamboiiiiii...kan dah kata u peknen x caya. Apa2 pun tahniahhhhhhhhhh. I tumpang gumbira....hehehehe

    ReplyDelete
  3. epi belated besday hani, akak baru baca blog ni sbb baru blk dai bercuti overland china :-)

    tahniah utk dua2 rezeki tu, alhamdulillah akak tumpang gumbira :-)

    ReplyDelete
  4. Mimin: tq...insyaallah. wahhh, mcm berjanji pulak kita ni hehe. tc spjg pregnant ni :-)

    ReplyDelete
  5. yusnzie: hehe tq...masin lak mulut u..u la kan hari2 cakap i pregnant,tgk2 kan btul2 pregnant ngeee...

    ReplyDelete
  6. JM: alhamdulillah, tq kak...hehe..wahhh,syokkknya g bercuti yer...dpt tumpang baca post cuti2 akak je la...nak join dah xdapat hukhuk

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...