Friday, October 30, 2015

IKEA Cheras akan dibuka 19Nov2015




untuk peminat IKEA.....mesti happy je berita ni..
sebelum ni dok tunggu je bila la pengumuman IKEA Cheras ni nak dibuka...
19Nov2015 ni ok....sila kosongkan kalendar anda!
moh sesakkan ikea...hihi

bila IKEA ni dah dekat sikit dengan rumah, maka makin rajinlah 
ke sini...mau tiba2 bulan kang ke sini...hehe
cehhh...bujet macam orang kaya je nak shopping tiap2 bulan kat ikea kann..
eh, tak dapat shopping...dapat cuti2 mata...berangan sikit-sikit...pun jadi lahhh kan...
yang jauh dekat Damansara tu pun gagah jugak pegi, inikan yang dekat...hurrmmm mesti geleng kepala en asben tu nanti...


so, peminat ikea...check it out !!!!!!!!!!!

1 comment:

  1. oishhhh.. mesti ramai orang esok sebab opening ikea..
    dengar khabar banyak jugak free gift untuk opening day.

    1st customer akan dapat wing chair katanya..
    eksaited..

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...