Sunday, October 16, 2011

Item for RENT

Salam semua readers & silent readers. Dah smggu tak update blog, agak bz sikit. Skrg ni hani berada di kampung. Sebab nak setelkan pasal borang nikah dan jumpa pendaftar nikah sekali. Tgh2 kemas rumah, nampak la brg2 masa bertunang hari tu. Masih elok tersimpan. Rasa rugi lak bila tak digunakan. So, hani terpikir untuk sewakan semua barang2 ni. Niat hani bukan nak cari keuntungan sgt, tetapi lebih kepada menolong b2b utk berjimat kan. Tak perlu beli mahal-mahal. Sebagai seorg b2b, hani amat2 memahami bgaimana bujet memainkan peranan yg penting dlm persiapan ke alam perkahwinan.

Klu ada yg berminat, boleh la emailkan kepada hani (hanizamhuri@gmail.com)
Lokasi collect: Ipoh, KL, PJ, Putrajaya, Bangi, Seri Kembangan, Shah Alam, Kajang, Puchong dan kaw sekitar yang berhampiran.

Banyak lagi brg yang hani nak sewakan tapi belum ambil gambar lagi. Ada setengah tu guna gambar masa
bertunang je. TOC (term of condition) pun belum sediakan lagi. Tak pe, korang jamu2 la mata dulu yer.
Nti hani upload lagi barang-barang yang lain k....^_^


1. Bekas hantaran kayu
    -warna hitam
    -kuantiti: ada 4 pcs
    -harga: RM6/pcs (termasuk hiasan, jika tak nak hiasan tu...sy akan buka)




2. Bekas hantaran besi berkaki tinggi
   -warna putih
   - kuantiti: ada 5 pcs
   - harga RM7/pcs (beserta hiasan biru tu, jika tak nak hiasan..sy akan buka kan)




2. Carpet panjang
    -kuantiti: ada 2
    -ukuran: nanti saya update
    -harga: RM15/pcs





Carpet ni hani gunakan untuk letak barang-barang hantaran masa
bertunang hari tu.



3. Bantal 
    -warna krim
    -kuantiti: ada 4pcs
    -RM10 (beserta sarung)





 4. Dulang plastik
 -warna kuning
 -jenis: plastik
 -kuantiti: ada 15 pcs
 -harga: RM5/pcs

pandangan sisi

pandangan atas


5. Bekas cincin
    -warna maroon
    -kuantiti: ada 1
    -harga: RM5/pcs



5 comments:

  1. hani...aku nak sewa...awal bulan januari thn depan!!!kasi la murah skit!!! huhuhu

    ReplyDelete
  2. ct anie: bole....bole...hrga member2 :-)

    ReplyDelete
  3. cantik kak..bkas cincin 2..hehe..sy b'kenan..januari jgk..hehe

    ReplyDelete
  4. nora: bole...bole...nti bgtau je k :-)

    ReplyDelete
  5. masih available lagi ker bekas hantaran kayu (seperti di dalam gambar) untuk di sewa?

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...