Monday, October 24, 2011

Projek DIY - hampir siap

Ingat tak post hani di sini dan di sini
Project DIY ni hampir siap. Buat penuh kasih sayang.
Walaupun pinggang rasa nak patah, tangan sakit kena gam panas...
huhuhu...tapi tetap bersemangat nak siapkan 400 pcs kotak ni....

Ada lagi projek DIY nak disetelkan lagi ni....
Tunggu eh...nanti dah siap kite update !!!







12 comments:

  1. wahhh..cantiknya dear.dlm box tu u letak apa? *tgh cari idea*

    ReplyDelete
  2. puas hati kan dpt buat sendri..
    hehehe..

    yer, nk tau gak ape dlm box tu.. ;)

    ReplyDelete
  3. cantik..

    mcm nak satu plak..

    ^_^

    ReplyDelete
  4. warna warni..canteknya...suka...but i love the green one...hehe =)

    ReplyDelete
  5. Hana: lupa lak nak letak gmbr brg yg nak letak dlm tu...nti hani update smula..

    suria: mmg puas ati...seronok lak. ada gak hasil tgn sendiri kan..

    gadis: meh la dtg knduri hani. nak 2 pun bole :P

    nida: tu la, ikutkan nak buat semua kaler tema hijau tu, tp riben abis cari tpt lain pun xde yg macam tu...tu yg campur2..

    ReplyDelete
  6. waaaahh.. good job.. clap clap..

    ReplyDelete
  7. mekchu: tq...clap clap to me hehehe....bjaya gak siapkan

    ReplyDelete
  8. hye hani..
    comelnye box neh..

    i pun B2b perak gak.. nie link i;

    http://ezasarey.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. hye hani,
    cantik ok. hehe

    btw, anda ditag. :)

    ReplyDelete
  10. sukenye tgk..leh x gtau sal cmne nk wat sticker pd box 2?

    sal b2b from trgnu..aimeecomel.blogspot.com..jgn lupa follow

    ReplyDelete
  11. cik eza: hai b2b perak...nice to meet u..bole la kita sharing is caring nanti...:-P

    Miss ika: hai ika...neway tq :-)

    erin: jomss exchange !! tq

    cik sal: follow u juge...sal, sticker tu hani buat sndiri jer..design cari kat internet,pastu print atas A4 biasa jer...pastu tepek kat kotak tu...senang kan...hehe

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...