Friday, October 7, 2011

TQ Tag

salam semua
rasanya dah lama tak update psl wedding preparation
agak bz dan tak de mood nak citer pasal wedding preps ni.
bukan apa, selalu susah hati dengan pelbagai dugaan dan masalah.
walau macam mana pun, persiapan kena diteruskan juga. Nanti confirm kelam kabut
bila dah dekat waktunya. 56 hari lagi.............(berdebar kotttt !!!)

tak banyak yang hani setelkan lately ni. Kad kahwin akan siap dalam 2 minggu lagi.
Minggu lepas dah check draf. 

Sekarang ni tengah berhempas pulas siapkan doorgift.
Letak ribben dah TQ tag.
Hani beli riben chumell ni di Nilai ms cari doorgift VIP dulu.
Riben ni hani akan tampal pada kotak take out box. Nasib baik tak byk, dalam 400 kotak jer
untuk tetamu VIP dan rakan2 hani.

Mula-mula nak beli kaler ijau (sebab tema ijau kan)., tapi riben hijau tak cukup la pulak kan....
Masa pegi kedai lain tak jumpa lak riben yang macam ni.
Last2 decide beli jer kaler campur2, tak semestinya kena ikut kaler tema kan...
kaler cerca merba la jwabnya.



 Disebabkan kaler riben dah warna warni, so TQ tag pun kena la buat kaler yang
sama kan...baru matching...so, hani pun design la (ciplak sebenarnya...hehehe)
Hani suka dengan corak damask ni, cari la dalam google corak ni, pastu design kat word jer...
hihihihi....simple jer kan...corak damasak ni susah nak cari yang sama ikut kaler...
jadi hani main 'bedal' jer la....

Ok tak??? hurrrrmmm kira ok la tu kan....DIY la katakan...
Nanti nak print pastu keje tampal menampal lak...

Nanti dah siap kita review yer....


                           

                          

  

Lari topik jap: Esok nak amik baju nikah & baju bertandang....berdebar lak rasanya...huhuhu

4 comments:

  1. rara lg berdebar.hehehe.selamat mereben

    ReplyDelete
  2. khani. tg tag pink& purple sweet sgt2 :)) nakkk..ehhehe khani,word tuh terlampau formal sgt la khani.. btw semua cantek2. sukeeeenyee

    ReplyDelete
  3. rara:tunggu review eh baju tu...:-)
    yana:formal eh..hehe..nti khani cari yg kretip skit..yana mmg suka kaler pink & purple kan...:-)

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...