Friday, July 29, 2011

Door gift: Mini jar chumellll

hani sgt2 suka botol2 kecik la....tomeiiiii....
bila dah hias2, lg la cntik kan....
jom layan gambar dulu.....

comel kan....kreatif betul


kat bawah ni lg simple....just letak lebel..
bole letak tq taq kan...w/pun simple, ke'comelan'nya masih terserlah











letak bunga2 kecik yg comel....


letak dalam kotak transparent pun ok...then letak riben kat luar...

 sumber: google



 dan yang pastinya....hani kena hiaskan botol2 kat bwh ni supaya nmpak comel...huhu
tp belum beli lagi...cadang nak beli 400 pcs utk keluarga en tunang dan rakan2 yg datang nti..
harga kat IKEA RM 7.50 utk 4 pcs...tp kat ipoh, adik hani bgtau, ada satu kedai tu jual botol
sebijik sejebon mcm ni, cuma xde jenama IKEA la kan...harga lg murah...
nanti nak balik kmpg, baru nak pegi survey kat kedai tu...
nti hani update eh...:-P


11 comments:

  1. last jar tu kat nilai dah boleh dpt rm1 satu. kalau byk lg murah la kot..

    ReplyDelete
  2. kasut pink: oo..ye ke???jrg survey kat nilai..tq for info..mmg kena beli kat nilai ni..:-)

    ReplyDelete
  3. kat ipoh jar yg last tu mahal, rm 1.50-1.80..mcm ct ckp, kat nilai ada rm1 satu

    ReplyDelete
  4. nida: ingtkan kat ipoh murah...mahal gak eh..nmpaknya mmg kena g nilai jugak ni..

    ReplyDelete
  5. salam..erm.mint jgk ngan mini jar ni..kasut pink + nida razak... kat kedai mane ae blh dpt mini jar ni??

    ReplyDelete
  6. baru tempah semalam..carik kat chowkit..dia bagi 1 jar RM1.30 tapi da tawar2, leh dapat RM1..

    Selamat mencuba ;)

    ReplyDelete
  7. Tumpang iklan ye tuan rumah :-)
    Saya ada jual jar ni...RM 0.80 je....min order 100 ye...pick up area kota damansara & shah alam
    Sms / whatsapp sy kat no 017-2688806

    ReplyDelete
  8. Tumpang iklan ye tuan rumah :-)
    Saya ada jual jar ni...RM 0.80 je....min order 100 ye...pick up area kota damansara & shah alam
    Sms / whatsapp sy kat no 017-2688806

    ReplyDelete
  9. -salam perkenalan dan akak nak tumpang iklan sikit ye TT-

    Salam to blogger sume ^___^

    mencari cari doorgift utk majlis kenduri kahwin mahupun jamuan keraian anda? cuba lawati blogspot Ananaifa di waffle-comel-ananaifa.blogspot.com dan sekiranya berminat dengan tawaran kami, bolehlah proceed for next action ya!

    //Jazakallah & Jazakallah again TT ^___^//

    ReplyDelete
  10. Salam sis, kalau dkt ipoh, kedai dia dekat mana yer?

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...