Monday, July 4, 2011

Wedding Journey: Idea Baju Nikah

Memandangkan baju nikah dah beli...skrg ni tgh cari idea fesyen baju nikah yg macam mana nak buat...hani nak design yang simple dan tak nak yang serabut...
mari kita tnya pakcik google jap...


jom cuci mata!!

Baju 1: simple....tapi tetap menarik



 Baju 2: simple dan cantik juga...


Baju 3: potongan baju yg senget sebelah...lain dari yang lain...

 
Baju 4: ni pn cantik...fesyen jubah..tp utk org tggi kot..utk org
rendah mcm hani ni..mesti kureeennngg cantik kan...kan...







Baju 5: ooohhh....teruja sgt dgn baju rekaan zeryzamry..
tp diriku tidak mampu memilikinya....hukhuk :-(
source: zeryzamry



Baju 6: sgt suka dgn design baju ni...
sebenarnya hani teringin nak buat kat dada mcm tu
dan.........

kain kembang mcm ni....nakkkkk !!!!




Baju 7: material chiffon...kain kembang2....i likesss
credit : danielzain photography


jom tgk baju nikah masa pernikahan tomok & ayu
 cantiknya baju isteri tomok ni...orgnya pun sgt2 cantik kan


close up sikit

sumber: oh bulan

Meleleh air liur tgk baju2 kat atas ni....cantik lah....arrrgghhhh fening2 nak wat camne....
lagi satu fening nak cari tailor mana ni....nak harga yg berpatutan + cantik...hahaha
tolong kawan2...suggest tailor kat hani...

No comments:

Post a Comment

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...