Tuesday, July 5, 2011

Wedding journey: Misi mencari brg hantaran - Part II

Isnin 4/7/2011

Misi kali ni ke Mid Valley...utk cari kasut Clark utk en tunang dan handbeg utk cik hani...pas abis keje, pukul 6 terus keluar dari ofis dan terus ke Mid Valley dlm 10 min je dari opis (klu tak jem)...sampai terus je ke kedai kasut Clark..kali ni kedai yg ke 2 setelah cari kasut di Clark Sogo tak berjaya...

pilih punya pilih, ada yang berkenan tp saiz takde la pulak...sesiapa penggemar kasut Clark ni, kasut ni sgt2 la cepat abis saiznya sbb sesuatu rekabentuk tu akan hanya keluar utk 2-3 saiz jer...means utk saiz 8 hanya ada 2-3 psg jer...mmg xbanyak..en tunang pulak saiz kasut normal lelaki saiz 8...lagi la cepat abis...ada kasut yang saiz 8, en tunang tak berkenan pulak...hampa lagi !!!!

"sayang, KIV la dulu kasut Clark ni...kita cari tpt lain pulak"..
kata2 en tunang yg agak keciwa...

Kemudian, kitaorg terus ke Jusco..waahh last day utk jcard rupanya...klu ada jcard bole dpt less 15%...hani pun apa lg, melilau cari handbeg yg berkenan di hati...

siyessss....yg berkenan semua RM 400++...over bujet weeeiiii..hani bujet dlm RM 300 jer....huhuhuhu
....buat2 tak nampak la handbeg tu...

sambung cari kat Metrojaya pula....okehhh sama jer...
tak berkenan juga *hukhukhuk*

Last sekali ke Jusco semula beli set pen parker utk hantaran en tunang..
sepasang (ball pen + ink pen) dpt less 30%.
Nak ukir nama kami berdua atas pen tu, tp pekerja engrave tu dah balik.
Sbb kitaorg beli dekat kul 10.00 pm, jusco pn dah nak tutup..
Penjual tu suh dtg text time utk engrave nama..
Nasib baik mid valley dekat jer ngan ofis..

Sempat juga beli album gambar utk letak gambar2 kami bertunang tu..
besar album tu, yg best sbb dpt diskaun lg....lupa snap gambar la...



Dua2 keciwa sbb xdapat brg yang diidamkan...lepaskan kekeciwaan dgn membaham aiskrim
Galento fruity...nyummmyyyy (kami mmg peminat aiskrim yg tegar ~weeee~)
 1 mangkuk sederhana tu harga dlm rm11...tp puas ati..kenyang mkn aiskrim ni...


1 mangkuk bole campur 2 perisa

en tunang rambang mata nak pilih perisa
hati terubat sebentar.....
Misi kali ni tak berjaya....next misi mahu terjah Jusco Taman Equine ada sale j-card jumaat ni 8hb...

No comments:

Post a Comment

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...