Monday, July 11, 2011

Wedding Journey: Discussion with wedding planner

Sabtu 9/07/11

Alhamdullilah..hari ni byk perkara dah setel...not fully settled,
tp apa yg hani nak telah pun dibincangkan...
Hani ke kedai Akma Sri Andaman di Taiping...
decide kaler tema, pilih baju, bincang katering dll..
Kak Akma adalah wedding planner yg sama masa hani bertunang dan 
majlis kahwin abg bln 5 ari tu...malas nak cari org lain dah, lgpun dah tahu mcm mana
hasil kerja kak akma....memuaskan !!!

hani untung sgt, Kak Akma akan buat baju baru utk hani sebab warna tema yg hani nak
tak de lagi bajunya...sepanjang p'bincangan,en tunang senyap jer...ikut je apa yg kitaorg plan..
cantik pada hani, elok juga la pada dia...lelaki mcm macam tu kan...tak cerewet (ye ke????)

pilih design pelamin....rambang mata weeeiii
cik hani with adik...antara org kuat majlis nti (gmbr en tunang tgkap...tak clear lorrr )

hani amik fully package, dari nikah hgga sanding termasuk catering skali..
pendek kata....family semua goyang kaki, tak perlu pikir apa...xperlu kerja berat2..
cuma kena masak sndiri utk majlis akad nikah nti jer..
then keje2 mempack door gift..
masa majlis sanding nti...bole pakai glamer2
sila layan tetamu jer ek....hahaha

harga package?????biarlah mnjadi rahsia...hehehehe....yang hani bole katakan, ianya berpatutan dan masih bole ditanggung oleh hani yang agak ciput bujetnya...
klu yang berminat nak tau, better tnya tokei...sbb setiap package tak sama..bgantung apa yg b2b nak kan...
klu byk kita nak, byk la hrga...klu skit,makin kurang la harga kan....
so far, hani sgt2 memberi kepercayaan pada Kak Akma....
and i know she can make my day really wonderful...insyaallah

mood: menghitung hari....*risau*

3 comments:

  1. butik akma ni cantik2 kan baju n pelamin dia..eh..hani dok kat chemor kan..amek akma dari taiping? nape xamek zaha planner ke? dekat gak kn ngn umah hani?zaha planner dekat jalan kuala, pelamin dia mmg cantik2..tp xpe..akma pon cantik.. =)

    ReplyDelete
  2. sbnarnya kak akma di kakak kpd kwn hani di ofis ni.ms tunang dulu amik ngan kak akma jg,xsempt survey tpt lain.abg kawin pn kat akma jg.jd nak senang,hani kawin ni continue je guna servis kak akma..hehe..make up dia pn hani suka. next time bole gak suh adik p'puan hani survey kat zaha tu pulak utk kawin dia nanti :-)...

    ReplyDelete
  3. ooh..klo da biasa ngn kak akma ni ok la..pelamin dia sume cantik2 gak..sayangnya xdpt dtg wedding hani nanti..huhu

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...