Thursday, August 4, 2011

4 ramadhan = 4 bln lg...

selamat petang semua reader....
rasanya ,masih belum terlambat hani nak ucapkan selamat berpuasa
sedar tak sedar, hari ni adalah hari ke-4 kita berpuasa kan...cepatnya masa berlalu...
dan dalam tak sedar juga, tinggal lg 4 bulan majlis perkahwinan hani dan en tunang...
huurrrmmmm.....sampai sekarang sebenarnya tak de updated progress...
risau sgt2...paling hani risau, 2 bnda yg sgt2 penting masih belum buat keputusan...

1. baju nikah - tak tau nak tempah kat sape, design macam mana....arrggghhh
2. dokumen kahwin
3. kad kahwin - pun tak decide lg nak buat kat mana...

sebenarnya byk lg tak settle, tp yang lain2 tu sampingan jer, means klu tak de pun tak per....
tp 3 benda kat atas tu, kalau takde....iiisshhhh *pengsan*

skrg ni apa yg hani rasa, biarlah majlis ni dtg dgn cepat...sebab kan, dah tak larat dah nak pikir..
sakit kepala, stress, bole sakit mental dibuatnya...hahahaha

mana tak sakit kepala, setiap saat memikir perkara ni...masa makan, masa tidur, masa buat keje, masa tttuuutttt pun pikir jugak tau !!! kdg2 sampai terbawa2 ke dalam mimpi...

apapun, semoga dipermudahkan semuanya...amin ya rabbal al amin

4 comments:

  1. Hani, kad kahwin book mase ada pameran pengantin murah. takpe, slow2.. 4 bln msh byk mase lg tu. Tp tu la kadang rasa mcm esok je nak nikah. Abes cepat senang dah x pyh pkr ape2 lg kan.

    ReplyDelete
  2. kasut pink: insyaallah hrp semua bjln lancar...4 bln rasa mcm 4 hr je kan..cepat la kawin !! xsabar ni...hehe

    ReplyDelete
  3. hani..wedding kita dekat2 kn..ada 4 bulan lg..huu..nida baru je tempah kad kawin dekat meru..kat situ murah..

    ReplyDelete
  4. nida: ha'a kan...wedding kita tarikh yg sama...rumah kita pn dkat2 jer..nida kat meru, hani kat ulu chepor, dkat tpt mandi tu...huuu bdebar kan..hurrmmm byk lg hani xsetel lg ni...:-(

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...