Monday, August 15, 2011

Gift Bag

Hari ni hani nak share dengan reader semua...
Yang mana masih mencari-cari gift bag yang come' dan kiut..
Renown gift sedang buat promotion dari 13 Ogos - 10 Sept
Just hantar email, bagi nama, alamat, no fon & kuantiti yang kita mahu, Renown gift
akan send invoice kepada kita da n lepas tu bole la kita buat payment.
Diaorg reply email pun cepat je.

Normal Price RM1.60

NOW FOR ONLY
RM1.30
READY STOCK!!
Minimum order 100 pieces.
promotion from 13  Aug to  10 Sept 2011

Gift Bag Size: Length 17.5cm x Width 8cm x Height 26.5cm








comel tak?? comel kan....
hani dah order 150 pcs = RM 195...tambah delivery charge RM25 (pj-kepong tak la jauh sangat, tapi malas lak nak pergi pick up sendiri...hehehe) so total semua RM220..kita jugak bole campur-campur design yang kita nak.
gift bag ni hani nak bagi masa majlis nikah nanti, nak letak yassin yang dibeli hari tu [post ini] dan sedikit makanan (cupcakes @ apam polkadot), maybe ada lebih sebab majlis nikah tak ramai sangat orang kan, boleh la hani bagi pada kawan-kawan yang datang masa majlis sanding nanti.


so, pada yang nak dapatkan beg ni..cepat-cepat order sebelum habis promotion ye
yang mana duk area kepong, bole self pick up jer...jimat sikit kan.

sharing is caring ^_^

2 comments:

  1. wahh mcm berminat lah...
    nnt nk usha2 =)

    ReplyDelete
  2. missazusarin:usha2 cpat sementara masih ada promotion :-)

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...