Wednesday, August 24, 2011

Guestbook


 Sedang survey untuk beli guestbook. (memang pemalas....semua nak beli)
 Jumpa beberapa blog kat bawah ni.
Ada yang mahal dan ada gak yang murah.
Bergantung kepada material.
Sebenarnya hani dah buat template untuk guestbook hani, just nak print 
dan hantar binding jer..tapi tak de idea nak hias macam mana...
tangan tak kreatif...biarlah dulu, malas pikir lagi..
tapi hati kuat menyatakan nak DIY....

Ok la, just nak share ngan korang kot-kot masih mencari kat mana nak order 
guestbook ni....

Harga: RM50-RM90


Simple Rhyme
 Harga: RM 200
Material: special paper (cream color), blank page


Harga: RM 150



Harga: RM 200
Material: Leather



Charm & Colors
Harga: RM55++ (depends on material)
Material (Coverpage) : Fabric
Material (Inside) : 120gsm paper (White/Cream/Pink)





http://creativebylynda.blogspot.com

3 comments:

  1. cantik la semua guest book tu..

    tgh mencari idea jugak ni...=)

    ReplyDelete
  2. gadis: mmg cantik...jom kita cari idea sama2...
    wani: mahal kan...kebykkan hani survey, semua atas rm50..kena jgk DIY jgk ni,cut cost skit..

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...