Thursday, August 18, 2011

Jom buka parcel

Assalammualaikum dan selamat pagi semua...
Hari ini dah hari ke 18 kita dah berpuasa
Tinggal 12 hari lagi kita akan menyambut bulan Syawal...
Sekarang ni dah mood cuti kan...yea yea next week hari khamis hani dah mula bercuti dan
akan balik ke kampung ^_^

Oklah, sebenarnya hari ni hani nak tunjuk sesuatu. Atas permintaan rara dan gadis untuk tengok isi dalam parcel yang hani dapat kelmarin, semalam hani dah buka parcel tu...

Ni lah dia....




Masa hani buka dan kira kuantiti, rupanya tak cukup 2 pcs...hani order 150 pcs, tapi yang dapat 148 pcs. Then hantar email pada Renown Gift maklumkan pada mereka kuantiti yang dapat tak cukup. Renown gift memohon maaf atas kelalaian staff mereka dan terus pos baki 2 pcs lagi pada hani. So far, sangat puas hati berurusan dengan Renown Gift ni.


hani memang suka beli ready made...sangat-sangat la sesuai untuk orang yang malas macam hani ni...
hahaha *gelak*...tengok la gift bag tu, tak payah hias dah kan...

i'm counting the day : 105 days more....

2 comments:

  1. kasut pink: comel kan...hani mmg suka corak2 polkadot ni :-)

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...