Wednesday, August 24, 2011

Jom kelihatan kurus dgn SPANX !!!!

Just nak share dengan rakan-rakan b2b sekalian...
Dah tentu kita mahu kelihatan cantik semasa majlis kita nanti kan??
Tak nak nampak spare2 tayar kan....
Pernah dengar tentang SPANX tak??

Kebetulan member ofis hani nak order, so dia pun ajak sekali..
Boleh kurangkan kos shipping sebab beli direct dari US.
Dah kumpul-kumpul orang, dapat la 6 orang yang berminat nak beli termasuk la hani hehehe

Hani pernah baca beberapa blog b2b pasal Spanx ni, ramai yang kata ok. Kawan ofis hani pun kata ok dan puas hati sebab bodysuit ni nipis je, tak panas dan tak nampak kita besar kalau pakai.
Biasanya masa kita duduk, mesti lipatan perut akan kelihatan sikit kan...melainkan orang tu betul-betul kurus la..mcm hani gemuk pun tak, kurus sangat pun tak...sedang-sedang jer..tapi kadang-kadang ada ketika perut boleh buncit jugak bila time period kan...


So, saje la beli untuk pakai masa majlis nanti...eehh silap, sebelum majlis lagi nak pakai...hahaha
tapi kalau kita nak beli sehelai jer, tak payah la beli direct dari US, tak berbaloi rasanya..
hani ada jumpa satu blog ni, jual benda yang sama 
bole tengok di sini

 hani beli jenis bodysuit yang macam gambar di bawah ni. Harga RM 300++ camtu kot, tak sure lagi sebab kena tunggu barang sampai, lepas tu kena bahagi kos shipping tu dengan orang-orang yang order. Harga ni bergantung pada jenis, ada jugak yang harga dalam RM 100++.

Maklumat lanjut boleh tengok di http://www.spanx.com/




banyak pilihan....untuk orang pregnant pun ada juga...kalau mahu tengok slimming level, ada tertulis kat bawah tu...means kalau nak yang cepat slim, ambil level: Super Duper



sebelum order, tengok ukuran saiz betul-betul dulu...
b2b semua, jom kurus ramai-ramai....:-)

No comments:

Post a Comment

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...