Wednesday, August 31, 2011

Cincin nikah done !!!

Assalammualaikum semua
Di kesempatan ini Hani nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin 
Kepada B2B, jangan makan banyak-banyak sangat masa hari raya ni, jaga badan yer ^_^ nanti tak muat baju pengantin lak...

Dah lama tak update blog ni kan. Terasa malas dan agak busy dengan persiapan raya (bz la sgt kan) hehehe..
ok, hari ni terasa rajin sikit nak update pasal weding preparation sikit.
Semalam dapat MMS dari en tunang. Tunjukkan gambar cincin nikah yang baru di ambil dari kedai. Cincin ni kami tempah bersama dulu di kampung en tunang di Kelantan. Kedai biasa-biasa jer, bukan di kedai yang mahal-mahal pun. Ingat tak post ni? Masa tu dah janji dengan tokei kedai untuk ambil masa hari raya sebab masa tu en tunang balik ke kampung. Hari-hari hani ingatkan en tunang supaya ambil (kadang-kadang dia ni seorang pelupa juga). Alhamdulillah, siap juga. En tunang pun suka dengan cincin ni. Rasa hepi. Selesai satu perkara. 



hadiah yang sangat bermakna dari saya untuk si dia yang tersayang *wink*


Menjelang 93 hari lagi.............

2 comments:

  1. kak hani... untuk belah lelaki nie kak hani ikatkan batu guna apa yea kak?

    ReplyDelete
  2. ikat batu dgn cincin jenis PLD ...lebih kurang mcm perak..tp berkualiti sikit. smpai skrg tak karat pn...khani pn xtau PLD tu apa hihi...

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...