Thursday, August 11, 2011

E-Day Review: Outdoor Photoshoot

Lokasi : Taman Rekreasi Gunung Lang & Taman DR Ipoh
Masa: 4.30-6.30 petang

Taman rekreasi gunung lang ni tak jauh dari rumah hani...ada la dalam 10 min jer...kalau lalu highway PLUS 
boleh nampak tempat ni...memang cantik tempat ni, selalu menjadi tempat favourite pengantin2 untuk bergambar outdoor. Masa tu pun, ada 4-5 pasangan bergambar kat situ....tp semua pengantin la, hani jer bukan pengantin hehehe....

Jom..kita layan gambar.....



kitaorg tengah dating....adalah pulak kaki skodeng !!!

        

haaaa....tengok tu...kiri kanan ada org skodeng...


HAAAHHHHH....sekali kena terjah oleh GENG TERJAHHH daaaa !!!!





 

siapa dapat sambut bunga i...dia lak akan kawin lepas ni.....
haahhh....sambuttttt !!!

aku punya !!!! aku punya !!! aku punya !!!!

  
we're in LOVE




semoga kami 'dilahirkan' untuk bersama sehingga ke akhir hayat...amin

tangkap gambar sampai guling-guling atas rumput ahaksss...




gaya seorang putera meng'ayat' puteri hatinya...cewaahh (sila muntah !!! uweekkssss)

 



dan gambar paling MAHAL...jeng...jeng...jeng...


siap PANJAT POKOK tau !!!! klu mak mertua tgk ni..kompem i kena reject...ngeh2x
ssssshhhhh.....dpan bakal mak mertua i sopan tau ^_^


     

OP profesional (baju hitam) & adik hani (baju biru) -
 aksi meraka mendapat perhatian 2 org gadis di blkg tu  :-)

Terima kasih my official photographer (abg din) kerana merakam saat-saat manis kami berdua...dan tak lupa juga pada adik hani yang turut menjadi photographer tak rasmi...abg din juga tak kedekut ilmu mengajar adik hani bagaimana mengambil gambar yang betul...adik hani mmg berjinak-jinak dgn camera DSLR, ada juga pergi kelas photografi, cuma dia masih baru dan kurang pengalaman lg...sebab tu hani kena ambil juga OP..so far, hani tgk gambar dia ambil ok juga, cantik...cuma dia tak begitu pandai sgt untuk edit gambar secara advance..skit2 bole la...masih belaja lg...masa abg hani kawin hari tu, abg tak hired OP, jadi dia yg amikkan gambar dan edit sekali...tapi sampai skrg tak siap-siap lagi huahuahua.....


okey, dah penat...jom kita balik



Memamg happy & gila-gila kitaorg masa photoshoot ni...time kasih juga pada sepupu/abg/adik hani yang sudi jadi prop....gambar di Taman DR tak banyak sangat sebab masa tu family en tunang dah nak balik...sebab dah lewat sgt...jalan ke kl pun dan semakin jem *ampun* - rasa bersalah la pulak !!!

abg din nampaknya masih tak puas ambil gambar...abg din bgtau selalunya selagi dia tak puas ambil gambar, dia tak kan stop...dan selalunya pengantin yang akan suruh dia stop sebab dah tak larat bergambar....

hani pun ikutkan masih tak puas bergambar lagi, tp nak buat camne kan...family en tunang dah nak balik...
abg din pun cakap...nanti gambar kawin bole posing puas-puas...baiklah !!!!

p/s : next lokasi: taman botani ipoh dan Masjid Ubudiah K.Kangsar (kalau sempat)
 untuk photoshoot kawin nanti....
B2B dari perak...any suggestion tak, tempat mana lagi yang best ?? biasa org buat kat Kellie's Castle, stesen keretapi ipoh...hurrmmm ada tempat lain tak???


nota kaki:
semua gambar ni telah dimuatkan dalam custom album...bole tengok di sini 

5 comments:

  1. Gadis suke tgk gambar2 tu..

    bestnyer..=)

    cantik,nice n sweet sgt..

    ReplyDelete
  2. sweet dear..nice hehehee dtg singgah sini...:)

    ReplyDelete
  3. cntikla awk=)...suke tengok=)
    harap2 satu hari nanti dpt hepi mcm ni=)

    ReplyDelete
  4. gadis: tq dear..mmg hepi sgt ms tu :-)
    rara: sempoi eh?? alhamdullillah smua bjln dgn lancar...
    nurulhuda: tq krn sudi sggah sini
    nabila: tq2..insyaallah,bila hr bahagia awk nti, tentu awk akn hepi pnyer :-)

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...